Svintuna Marknad   Ordningsregler

• Tilldelad plats skall vara intagen och "försäljningsklar" senast kl 09:30 på lördags-resp söndagsmorgon. Obs Bilarna skall vara parkerade senast
    09:45.
  • Försäljningen skall pågå
    På lördagen från kl 10:00 till 16:00
    På söndagen från kl 10:00 till 16:00
  • Avvikelser från anmälda försäljningsprodukter kan medföra avvisning.
  • Smällare,leksaksvapen och spray"konfetti" får ej säljas under marknaden.
  • Enligt lag är ni skyldig att synligt skylta med firmanamn, organisations-eller personnummer, adress och telefonnummer
  • Utskjutande skärmtak får gå max 1 m utanför markering.
  • Hjälp oss hålla rent ! Vi har inte tillgång till någon sopcontainer och förutsätter därför att var och en tar reda på sina sopor som uppkommit under marknaden.
  • Kvitto på betald platshyra skall medtagas och uppvisas vid kontroll

• Lions Club Kolmården förbehåller sig rätten till all form av försäljning av alla ät-och drickbara produkter, såväl "kalla" som "varma" med undantag av fisk,rökt korv, fläsk, ost ,senap, svamp, marknadsgodis, outspädd saft, sylt, marmelad och brända mandlar.
  •
  • Lions Club Kolmården är medlem i Marknadsarrangörers Förening MAF och vi följer MAF:s rekommendationer för Svensk Marknadshandel.

• Tilldelad plats skall efter erhållet kontrakt alltid betalas i förväg, senast  31/5.

• Om betalning ej erhållits 31/5 kommer platsen omgående  tilldelas annan försäljare eller hantverkare, (det finns alltid kö för att komma med på marknaden)
  • Inbetalning skall ske på   PG 64 88 19 - 1
    Ange namn och platsnummer

Överträdelse av ordningsreglerna kan medföra avstängning till kommande marknader!

Till anmälan